Search:

Type: Posts; User: Atropos89

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    6,056

    Thanks for the advice guys (I've switched to OBJ...

    Thanks for the advice guys (I've switched to OBJ with the same results)-


    It looks like the problem parts are not solid. Good call on that. These are all released products, so one would think...
  2. Replies
    5
    Views
    6,056

    I'm trying to export an assembly to STL. Some of...

    I'm trying to export an assembly to STL. Some of the components in the assembly do not show up in the resultant STL file. If I try to export just those component parts to STL, the STL option does not...
  3. Replies
    0
    Views
    5,563

    Happy Friday everyone, I am having trouble...

    Happy Friday everyone,


    I am having trouble registering Creo with our Windchill server. From what I've been told, everything was working fine. Then Creo crashed due to some complicated regen....
  4. Replies
    7
    Views
    7,615

    Yeah, I've tried manually dimensioning them....

    Yeah, I've tried manually dimensioning them. Unless I turn on dual dimensions with the config option, all dual dimensioning is greyed out. It sure looks like it's an all or nothing kind of choice.
    ...
  5. Replies
    7
    Views
    7,615

    It looks like you still can't do this even in...

    It looks like you still can't do this even in Creo 1.0 Can anyone confirm otherwise? I would really like to be able to only have SOME dimensions be dual, not all of them.





    I just don't see...
  6. Replies
    3
    Views
    2,972

    You could also just use a third computer to copy...

    You could also just use a third computer to copy the entire filesystem from the old server's hard drive to the new one. This may result in driver issues though - it depends on how similar the...
  7. Replies
    5
    Views
    4,430

    We are using Creo with Windchill 10, and when a...

    We are using Creo with Windchill 10, and when a new part is created it won't let you load the template unless you type in a custom part name. Until a name is entered, it just says "<auto generated...
  8. Replies
    2
    Views
    3,475

    This is Creo 1.0 M020. (In the signature...

    This is Creo 1.0 M020. (In the signature http://mcadcentral.com/smileys/smiley1.gif)


    After re-registering the serverusing the procedureyou suggested, everything seems to be back to normal....
  9. Replies
    9
    Views
    7,609

    I'm looking into Total Commander now. It looks...

    I'm looking into Total Commander now. It looks very full-featured. Unfortunately, it'd take an act of God to convince IT to install it at the workplace, but I look forward to messing around with it...
  10. Replies
    4
    Views
    4,393

    If I understand your problem correctly, I think...

    If I understand your problem correctly, I think this might be what you are looking for:

    http://e-cognition.net/pages/FlexHose.html
  11. Replies
    3
    Views
    14,682

    The cache is likely located at ...

    The cache is likely located at


    C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\PTC\ProENGINEER\Wi ldfire\.wwgm\.cache2008\<SERVERNAME>


    You can just delete the folder corresponding to your...
  12. Replies
    2
    Views
    3,475

    The following is a screenshot of the Creo browser...

    The following is a screenshot of the Creo browser when it is hooked up to Windchill:


    5662


    Yesterday, there used to be a "Open in Creo" icon located where only "?..." is shown now. Also, the...
  13. Replies
    9
    Views
    7,609

    Looks like I'm going to need to use the Registry...

    Looks like I'm going to need to use the Registry to control this. I can't find a way in Win7 to add a new file extension, or even rename a current one. With the registry it'll have the added bonus of...
  14. Replies
    9
    Views
    7,609

    I thought that might be the case. Thanks for the...

    I thought that might be the case. Thanks for the info!
  15. Replies
    9
    Views
    7,609

    I'm trying to change the text that displays under...

    I'm trying to change the text that displays under "type" in Windows Explorer. This is what I currently see:


    5660


    I would like to change this so instead of saying "Creo Pro Versioned File"...
  16. Replies
    1
    Views
    6,296

    Also, it would be great if we could export...

    Also, it would be great if we could export directly from Windchill and completely skip Creo. is there a way to have the Creo kernel run on the server such that it allows for exporting files, and...
  17. Replies
    1
    Views
    6,296

    I am trying to streamline the process that R&D...

    I am trying to streamline the process that R&D uses to prototype parts drawn in Creo. Currently, they have to get the part out of Windchill, save it to the desktop, and then open it with Mastercam...
  18. Replies
    0
    Views
    3,481

    I am trying to replace the model reference in a...

    I am trying to replace the model reference in a mutisheet drawing using this button:


    3


    Unfortunately, it appears to be doing nothing. I can open the Replace Model Reference dialog box,...
  19. Replies
    6
    Views
    5,411

    Good call. I just finished rebalancing the...

    Good call. I just finished rebalancing the attenuation harmonizer, so we'll see where it goes from here.
  20. Replies
    6
    Views
    5,411

    We had the TriStar guys on site today to figure...

    We had the TriStar guys on site today to figure out what went wrong with out Windchill server. They say our backup script had a problem that cause half of our users to not be able to access the...
  21. Replies
    4
    Views
    7,995

    Well, they say a picture is worth a thousand...

    Well, they say a picture is worth a thousand words. There's a reason we make drawings of our parts instead of writing essays for the shop!


    Yes, I think adding screenshots can demonstrate skills...
  22. Replies
    6
    Views
    5,411

    We "fixed" the problem by rebooting the Windchill...

    We "fixed" the problem by rebooting the Windchill server. It is unknown at the moment what failed over the weekend to cause this, but I'll update this post when I find out more.
  23. Replies
    6
    Views
    5,411

    Ok, this seems to be happening to everybody....

    Ok, this seems to be happening to everybody. Also, the Creo Parametric browser locks up upon Windchill login as well. So the only method of accessing Windchill is through Internet Explorer.

    ...
  24. Replies
    6
    Views
    5,411

    Just confirmed that this problem is not unique to...

    Just confirmed that this problem is not unique to me. This is also happening on other computers in our company. I'll update again if we find one that works.
  25. Replies
    6
    Views
    5,411

    Happy New Year everyone! I am trying to...

    Happy New Year everyone!


    I am trying to import Inventor data into our new installation of Windchill using Workgroup Manager. Previously, WGM worked fine. Starting today, however, it locks up...
Results 1 to 25 of 154
Page 1 of 7 1 2 3 4