PDA

View Full Version : Parametric connector table



Rama275
09-14-2011, 04:02 PM
Hi All,


Please help me how to create parametric connector table. If you are sending table format it's great to me

design-engine
09-21-2011, 01:20 AM
I could email you a zip file but Ill need your email address.

Rama275
09-21-2011, 07:44 AM
Hi

my Email Id :Ramakrishna275@yahoo.co.in
Thanks in advance.

Ramakrishna

design-engine
09-22-2011, 02:38 AM
done!

design-engine
09-23-2011, 04:18 PM
WF5.0 detail drawing with respect to Repeat Regions.

I want the 'pin' 'conductor' 'color' The table i have should use 'Model/Rep' to update with respect to the connector right? Im getting the mbr.connprm.name to work but the mbr.connprm.pin.name and mbr.connprm.pin.run.cond.name and mbr.connprm.pin.run.cond.color don't populate.I had problems with this in WF4.0 as well but I recall it working in WF3.0
Edited by: design-engine

ramakrishna345
10-28-2013, 03:05 PM
Hi Brejcha,

Could you please help me? I am stuck up with Circuit data table.
My intention is to include Connector location of drawing Grid in Circuit data table. please let me know the parameter.
In Clear way, My harness had 2 connectors, one connector is in sheet 2 Zone C2 and another connector at sheet 2 Zone C5. I want to show the connector location in parametric table.

Best Regards
Ramakrishna